Slaapkamerweb.nl

Slaapkamerweb.nl is de grote trots van Demmers vof. We hebben sinds 30 september 2007 deze webshop opgericht om een nieuwe doelgroep klanten te kunnen bereiken.

Inmiddels een aantal jaren later is wel gebleken dat het voor ons de beste stap ooit is geweest. We hebben ons bedrijf aangepast op de veranderingen die op ons pad kwamen en mogen vol vreugde zeggen dat we nog dagelijks vele tevreden klanten aan hun slaapkamer producten mogen helpen.

Via onze webshop Slaapkamerweb.nl zijn wij dagelijks bezig ons aanbod van kledingkasten, bedden, boxsprings, waterbedden, matrassen, bedbodems en meer actueel te houden, de vragen van onze klanten te beantwoorden en onze klanten te adviseren welke producten bij hen passen. Wilt u liever een persoonlijk advies? In Zutphen hebben wij een showroom van 200m² waar we een onze producten en kwaliteiten tonen met een heldere maar vrijblijvende uitleg en indien u wenst onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wilt u nu onze online product catalogus met eigen ogen bekijken? Ga nu naar onze webshop vol met Slaapkamer producten. Wij heten u van harte welkom op www.Slaapkamerweb.nl

 

 

Slaapkamerweb webshop