Slaapkamerspecialist Demmers

Welkom op de website van Demmers uw Slaapkamerspecialist. Hier vertellen wij u graag de details van ons bedrijf en wat ons, ons maakt.


Demmers is een familiebedrijf die al 3 generaties adviseert, evalueert en met de tijd mee gaat in de Slaapkamer branche. Demmers volgt dan ook altijd de laatste tips en trends op het gebied van slapen en bekijkt altijd de nieuwe mogelijkheden op slaapkamergebied. Met onze kennis scheiden wij het kaft van het koren en proberen wij hier voor onze klanten de beste prijs / kwaliteit producten te selecteren. Zodat wij voordelig, hoge kwaliteit kunnen verkopen met de hoge service die wij al jaren in ons vaandel hebben.

Sinds september 2007 namen we in ons midden dat als wij, als slaapkamerspecialist, onze hoge kwaliteit en prijs verhoudingen wouden behouden, dat we dit het beste konden doen met een webshop. Uit dit gedachten plaatje is onze webwinkel Slaapkamerweb.nl ontstaan. Met onze webwinkel met vele unieke bezoekers per maand kunnen wij zorg dragen voor een breed publiek waar wij onze producten onder de aandacht brengen. Dit met de reacties van onze klanten, onze service en onze kwaliteit hopen wij nog jaren verder te bouwen aan ons succesvolle bedrijf.
 

Bent u op zoek naar slaapkamermeubels of het juiste slaapcomfort?

Bekijk dan onze webshops; Slaapkamerweb.nl of Bedroomshop.nl.
Maar u kunt ook langskomen in onze Toonzaal te Zutphen.